Baschetbalistul Chauncey Hardy a fost înmormântat în SUA

Chauncey Hardy, fostul conducător de joc al formaţiei CSS Giurgiu, mort din cauza unui traumatism cranio-cerebral sever suferit după ce a fost bătut într-un club de noapte, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum.

RomaniaTV.net
19 oct. 2011, 19:33
Baschetbalistul Chauncey Hardy a fost înmormântat în SUA

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost înmormântat, miercuri, în oraşul Middletown (SUA), în timp ce la Giurgiu, acolo unde şi-a petrecut ultimele luni din viaţă, foştii săi colegi s-au strâns în sala de sport şi şi-au îndreptat gândurile către el, într-un moment de reculegere. Au mai fost prezenţi conducătorii CSS Giurgiu, dar şi suporterii echipei de baschet.

Chauncey Hardy a murit duminica trecută, la Bucureşti, după ce a suferit două infarcturi în timpul unei operaţii pe creier la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom cerebral. Cu o noapte înainte el fusese bătut într-un club din Giurgiu, tot scandalul pornind, după toate informaţiile, de la o fată. Anchetatorii au arestat preventiv un tânăr din Giurgiu, care a mărturisit că el l-ar fi lovit pe sportiv, dar se pare că mai multe persoane ar fi fost implicate.