Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit subit la 32 de ani după un AVC

Baschetbalistul fusese convocat de nouă ori în reprezentativa sârbă, în timpul preliminariilor Campionatul Mondial din 2019.

06 dec. 2021, 14:27
Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit subit la 32 de ani după un AVC

Pivotul sârb Stevan Jelovac a decedat, duminică, la vârsta de 32 de ani, după ce, la 14 noiembrie, a suferit un accident vascular cerebral, a anunţat clubul său, AEK Atena, informează lequipe.fr.

Internaţionalul sârb (2,08 m, nouă selecţii) fusese internat la terapie intensivă timp de trei săptămâni după ce a suferit un accident vascular cerebral la un antrenament.

Un fost şef al sportului mondial a murit în aşteptarea încheierii procesului în care era acuzat de corupţie. El fusese condamnat deja în Franţa, la patru ani de închisoare

Revenit la antrenamente după o accidentare la gleznă, Jelovac s-a prăbuşit în mijlocul şedinţei de pregătire şi a fost dus imediat la spital. Pivotul sârb juca la AEK Atena din acest sezon.

Profesionist din 2009, Stevan Jelovac a mai evoluat, printre altele, la Zaragoza (2014-2017), Bamberg (2018) şi Gaziantep (2019-2020).

Doliu în lumea sportului! O celebră jucătoare de rugby a murit la doar 26 de ani
Baschetbalistul Stevan Jelovac fusese convocat de nouă ori în reprezentativa sârbă, în timpul preliminariilor Campionatul Mondial din 2019. El contribuit la calificarea Serbiei, echipă care a ocupat locul al cincilea în faza finală.