Băsescu a anunţat că disponibilizările la M.A.I. vor continua VIDEO

Concedierile din Interne vor continua. Anunţul a fost făcut de Traian Băsescu, care a anunţat că prioritatea o reprezintă cei din afara sistemului. Declaraţia preşedintelui vine după ce ministrul Traian Igaş a spus că în subordinea sa sunt peste zece mii de angajaţi nepregătiţi.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 21:17
Băsescu a anunţat că disponibilizările la M.A.I. vor continua VIDEO

În ședința CSAT s-a făcut o analiză a procesului de restructurare a personalului din MAI. Astfel, au fost desființate toate posturile neocupate și bugetate care generau totuși cheltuieli de personal. Cât privește disponibilizările, şeful statului a anunţat că au fost concediați 9330 de angajați al MAI. Disponibilizările vor continua, iar cele de până acum nu diminuat cu nimic capacitatea operativă a MAI, a mai spus şeful statului.

Preşedintele Băsescu a estimat că este posibil ca, până la finele anului, să se ajungă la cele 10.000 de concedieri preconizate, iar prioritate la disponibilizare au cei din afara sistemului.

Procesul de reducere al personalului MAI va continua după ce Statutul polițistului va fi modificat astfel încât unele atribuții ale MAI să poată fi transferate către autoritățile locale, cu personalul aferent îndeplinirii acestor atribuții.