Băsescu: Am serioase dubii legate de informarea Preşedinţiei cu privire la dezinfectanţii diluaţi

Traian Băsescu a scris pe pagina oficială de Facebook despre faptul că nu exclude posibilitatea ca Serviciul Român de Informații să fi făcut informări către instituții conduse de politicieni cu privire la dezinfectanții diluați, dar cu toate acestea, mărturisește că are dubii serioase cu privire la informarea Președenției.

09 mai 2016, 18:57
Băsescu: Am serioase dubii legate de informarea Preşedinţiei cu privire la dezinfectanţii diluaţi

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că va susţine o conferinţă de presă în care va face dezvăluiri despre sistemul de sănătate şi educaţie din România.

TREBUIE SĂ ŞTIM, TREBUIE SĂ ŞTIŢI!
Nu exclud posibilitatea ca SRI să fi făcut informări către instituţii conduse de politicieni (am serioase dubii legate de informarea Preşedinţiei şi încă îmi scotocesc memoria ca să-mi amintesc şi nu găsesc) cu privire la diluarea frauduloasă a dezinfectanţilor furnizaţi spitalelor, fie că a fost firma domnului Condrea, fie că sunt alte firme.
Pentru că este vorba despre vieţi omeneşti curmate prin fraudarea calităţii dezinfectanţilor, în mod cert SRI avea obligaţia să sesizeze parchetele, fie că este vorba despre PICCJ, DNA sau DIICOT. Vreau să ştiu dacă aceste instituţii au fost sesizate. Şi, dacă da, cine a măsluit dosarele?
Din păcate, prin purtătorul de cuvînt, SRI informează strict despre sesizări făcute unor structuri politice, nu şi despre instituţii de anchetă şi aplicare a legii. Personal, sper că este doar o omisiune de comunicare.
Dacă instituţiile de forţă ale statului nu vor fi cinstite cu românii în acest caz, încrederea în stat se va prăbuşi.
PS-Eu voi face în această săptămână o conferinţă de presă în care voi spune tot ce ştiu despre sănătate şi educaţie„, a scris Traian Băsescu, luni seară, pe facebook.

VEZI ŞI Oricine deţine informaţii despre dezinfectanţii din spitale, le poate trimite corpului de control al premierului