Traian Băsescu, ameninţare tip Gabriela Firea la Sebastian Ghiță. Cum reacţionează senatorul PSD

Președintele Traian Băsescu a avut un mesaj pentru senatorul PSD Sebastian Ghiță, într-o declaraţie de presă făcută la Cotroceni. Senatorul PSD i-a răspuns șefului statului într-o declarație tranșantă, potrivit DC News.

14 iul. 2014, 16:56
Traian Băsescu, ameninţare tip Gabriela Firea la Sebastian Ghiță. Cum reacţionează senatorul PSD

Traian Băsescu l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că a avut mai multe contracte cu EADS. Procurorii DNA vizează trei contracte privind închirierea unor licenţe IT, derulate în perioada 2001-2013 şi contractul privind Sistemul Integrat pentru Securizarea Frontierei de Stat încheiat între EADS şi Ministerul de Interne.

„Ghiță a avut multe contracte cu EADS, nu are vreo îngrijorare?”, a spus președintele Traian Băsescu, după ce reporterul România TV i-a adresat o întrebare.

Victor Ponta: Traian Băsescu a avut un ton BĂDĂRĂNESC la adresa Ioanei Petrescu. Discuţiile au fost NEPLĂCUTE

Pentru o ieșire similară, președintele a fost acționat în judecată de un alt senator PSD. Gabriela Firea s-a adresat instanței după ce președintele Traian Băsescu, în timpul unui interviu, i-a atras atenția că s-ar putea să nu-și mai găsească soțul acasă, scrie DC News.

„Declarațiile președintelui Traian Băsescu consider că sunt mai mult politice. Nu doresc să-l supăr sau să polemizez cu președintele României. Niciodată din 1997 și până azi, nici eu, nici vreuna din firmele în care am fost implicat nu au avut vreo legătură directă sau indirectă, în România sau în altă țară, cu concernul EADS sau cu vreuna dintre filialele sale. Sunt convins că președintele Traian Băsescu are și alte informații decât cele provenind de la structurile statului, iar uneori acestea se dovedesc a fi doar simple invenții”, a declarat Sebastian Ghiță pentru DC News.

Traian Băsescu, după consultări: Nu am avut succes. Voi face publice înregistrările discuţiilor