Băsescu: Antonescu e mai inteligent decât vrea lumea să creadă. Ca politician

Președintele Traian Băsescu susține că liderul PNL, Crin Antonescu, este un politician "mai inteligent decât vrea lumea să creadă", potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 12:10
Băsescu: Antonescu e mai inteligent decât vrea lumea să creadă. Ca politician

Şeful statului a afirmat că liderul PNL nu va „sacrifica” o candidatură la prezidențiale în cazul în care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar fi mai bine plasat în sondajele partidului.

„Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă. Sunt convins că nu va sacrifica candidatura dacă Iohannis va fi mai bine plasat în analizele lor”, a spus Băsescu, întrebat dacă crede un posibil schimb între Crin Antonescu și Klaus Iohannis în ceea ce privește candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

El a mai spus că Iohannis este un politician ”nealterat”. „Klaus Iohannnis e un politician nealterat pe imagine la nivel național, are o bună reputație, dar depinde după ce vii la centru cum evoluezi. Poți să fii un primar al Sibiului extraordinar, aici însă viața este mult mai grea pentru liderii politici”, a arătat șeful statului.

Băsescu a exemplificat că primari precum George Scripcaru, Gheorghe Falcă, Gheorghe Nechita au un prestigiu extraordinar pe plan local, dar „aduși la București au o problemă”.