Băsescu: Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul. Se face că nu vede lovitura de stat din Republica Moldova

Publicat: Marţi, 11 Iunie 2019 08:01 // Actualizat: Marţi, 11 Iunie 2019 08:01 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, Frans Timmermans, pe care îl numeşte ”bietul cabotin”, stă pitit In birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Vlad Plahodniuc statului de drept în Republica Moldova, ţară asociată Uniunii Europene. ”Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul!”, conchide Băsescu.

"Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul !

In timpul campanie pentru Parlamentul European, in speranta ca va castiga competitia pentru a deveni presedinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans isi rupea hainele de pe el de grije statului de drept din tari precum Polonia, Ungaria sau Romania, hiperbolizand sau inventand pericole majore de derapaje in aceste state, altfel destul de solid asezate pe drumul democratiei .
Azi, dupa ce a fost batut mar de candidatul PPE, bietul cabotin sta pitit In birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicata de oligarhul Plahodniuc statului de drept In Republica Moldova, tara asociata Uniunii Europene.
Ce ti-e si cu demagogii astia profesionisti catarati In varful institutiilor europene.
In fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept si il va apara cu frenzie in urmatoarea campanie.
Pana atunci, Republica Moldova poate sa mai astepte ...", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
24 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H