Băsescu, despre şeful PNL şi relaţia cu Kovesi: Orban pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal

Fostul preşedinte Traian Băsescu postează declaraţii critice al liderului PNL Ludovic Orban din aprilie 2013 pe tema numirii Laurei Codruţa Kovesi la DNA şi afişul prin care PNL îşi exprimă susţinerea faţă de ea, comentând: "Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal".

RomaniaTV.net
05 mart. 2019, 06:40
Băsescu, despre şeful PNL şi relaţia cu Kovesi: Orban pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal

Traian Băsescu postează declaraţii critice al lui Orban pe tema numirii lui Kovesi la DNA şi afişul prin care PNL îşi exprimă susţinerea faţă de ea. 

„Ludovic Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal. Lui Ludovic Orban, cu…..”, a scris Băsescu pe Facebook, alături de o înregistrarea video cu o declaraţie a lui Ludovic Orban de la Digi 24, din aprilie 2013 şi afişul de acum al liberalilor.

„Pentru mine, începând de astăzi Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruţei Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat faţă de voinţa publică exprimată la legerile din 2012. Este o trădare faţă de interesul public şi este un gest profund imoral şi împotriva a tot ceea ce a susţinut Victor Ponta în ultimii cinci ani”, declara Ludovic Orban la Digi24 în aprilie 2013.

Alături de mesajul lui Orban din 2013, Traian Băsescu postează şi afişul în care apare Laura Codruţa Kovesi alături de care mesajul „Am reuşit” şi „procuror – şef european”.