Băsescu, dezlănţuit în ziua înmormântării lui Emi Pian: "În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment national"

Publicat: Duminică, 09 August 2020 12:16 // Actualizat: Duminică, 09 August 2020 12:22 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”. ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment national. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, spune Băsescu.

"Internele nu sunt instituţie de spectacol!
Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională.
Ajuns la Bucureşti Marcel Velaa a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19.
Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.
Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie.
Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc.
S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop.
În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment national.
Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Emi Pian inmormantare emi pian Marceal Vela Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H