Băsescu: După ce a fost extrem de critică la adresa lui Dragnea, incoruptibila Ecaterina Andronescu a sfârşit prin a-i linge ghetele

Publicat: Marţi, 13 Noiembrie 2018 16:48 // Actualizat: Marţi, 13 Noiembrie 2018 16:48 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu o atacă dur pe Ecaterina Andronescu, propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei. Fostul preşedinte o nominalizează pe Ecaterina Andronescu printre cei care au distrus sistemul de educaţie românesc şi afirmă că, după ce l-a criticat pe Liviu Dragnea, a ajuns "să-i lingă ghetele" pentru un post de ministru.

"Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educaţie românesc revine în guvern.

Doi oameni au distrus sistemul de învăţământ în România, ministrul ţărănist Andrei Marga şi socialista Ecaterina Andronescu, prezervând locurile de muncă a mii de suplinitori şi dascăli incompetenţi şi alungând inginerii din sistemul de învăţămând profesional.

Azi vedem efectele. Nu mai avem forţă de muncă satisfăcător calificată. Cei doi, prin deciziile lor, au urmărit de fapt să avem cât mai mulţi absolvenţi de licee teoretice pentru a-i impinge către învăţământul superior cu plată, în universităţi de stat sau private.

Politici ticăloase, care au ridicat analfabetismul funcţional al tinerilor absolvenţi la nivelul cel mai ridicat din Europa, decizii a căror cost îl plăteşte România, azi, când aducem forţă de muncă calificată în alimentaţie publică, construcţii, şantiere navale, service-uri auto, etc.,din ţări asiatice.

Spre gloria definitivă a învăţământului românesc, Ecaterina Andronescu a fost renominalizată pentru funcţia de ministru la Ministerul Educaţiei Naţionale în condiţiile în care a făcut pulbere în calitate de parlamentar în Comisia de Învăţământ, chiar Legea 1/20011, Legea Educaţiei Naţionale .

Oricum, după ce a fost extrem de critică la adresa lui Dragnea, incoruptibila Ecaterina Andronescu a sfârşit prin a-i linge ghetele stăpânului pentru un vremelnic post de ministru.

Sper că profesorul Iohannis o va trimite înapoi la partid pe Ecaterina Andronescu", a scris Traian Băsescu pe Facebook..

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ecaterina Andronescu Liviu Dragnea Ministerul Educaţiei Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 23:06
Răspunde | Votează email 0 email
Cucu Staniloiu
Lasa ca Androneasca isi ia teapa, Iohannis n-o va numi si isi baga unghia in gat de ciuda
1
EUR
4.7627
RON
22 May
noapte 12 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H