Băsescu, după victoria handbalistelor: Urmăriţi-le, că ajung campioane şi veţi descoperi că aţi stat şi v-aţi uitat la Gâdea, Bogdan

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, după victoria naţionalei de handbal împotriva Norvegiei, că România are şi lucruri extraordinar de frumoase, sfâtuindu-şi prietenii să urmărească evoluţia handbalistelor, pentru că vor ajunge campioane, iar ei vor descoperi că în tot acest timp au stat şi s-au uitat la "specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri", enumerând mai mulţi realizatori şi analişti. El are şi o dispută cu unul dintre cei care îi comenteză postarea de pe Facebook şi care îi contestă patriotismul, fostul şef al statului numindu-l "javră" şi spunându-i: "Marş afară de aici că pe mine m-au făcut preşedinte românii.

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 06:14
Băsescu, după victoria handbalistelor: Urmăriţi-le, că ajung campioane şi veţi descoperi că aţi stat şi v-aţi uitat la Gâdea, Bogdan

„Dacă în această seară v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri. (…) Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest”, afirmă Traian Băsescu, remarcân faptul că „România are şi lucruri extraordinar de frumoase”.

La finalul, postării, el are şi o sugestie pentru prieteni, pretext să enumere mai mulţi realizatori de emisiuni şi anlişti şi să vorbească despre „specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri”.

„O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin şi voi aţi stat să vă uitaţi în gura lui Gâdea, Badea, Zamfir, Guşe, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buşcu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ioniţă şi alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri”, scrie fostul preşedinte după ce comentează jocul handbalistelor în partida de miercuri seară cu Norvegia şi prezenţa spectatorilor români în sală.

El are şi o dispută cu unul dintre cei care îi comentează postarea şi care scrie: „Tovarăşe Băsescu , mai domol cu patriotismul!! Ştim cine eşti, noi te-am pus preşedinte”.

 „Marş afară de aici că pe mine m-au făcut preşedinte românii. Javre de teapa ta bântuie pe tot internetul din păcate”, este replica lui Băsescu.

Naţionala de handbal feminin a României a învins miercuri, la Brest, campioana europeană en-titre, Norvegia, scor 31-23 (18-12), în ultimul meci al grupei D preliminare, la CE din Franţa. Tricolorele încheie pe primul loc grupa şi merg mai departe cu maximum de puncte, 4.