Traian Băsescu, huiduit la intrarea într-o televiziune: Iohannis şi Ponta sunt interesaţi să ies din politică

Traian Băsescu a declarat luni că "foarte mulți sunt interesaţi ca el să iasă din politică", inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta. Fostul şef de stat a fost huiduit de un grup de protestatari la sosirea la sediul televiziunii B1TV.

06 apr. 2015, 18:00
Traian Băsescu, huiduit la intrarea într-o televiziune: Iohannis şi Ponta sunt interesaţi să ies din politică

„Dacă observați și prin media sunt trimise echipe, peste tot pe unde merg se urmărește crearea unei presiuni pe mine, pe familie să renunț la politică (…) Vă mărturisesc că am stat două luni în care nu am avut ieșiri publice, dar am constat că degeaba stau (…) În alea două luni m-au tocat de dimineața până seara și pe mine, și pe familie”, a declarat Băsescu la B1TV.

Citește și: Victor Ponta despre planul PNL pentru alegeri anticipate:Totul e o gogoaşă.Ce a declarat despre Traian Băsescu

Întrebat dacă în afară de Dan Voiculescu mai are cineva interese ca el să iasă din politică, a răspuns: „Foarte mulți”.

Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, nu mai sunt președinte”, a adăugat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a avut parte de o primire neașteptată în fața televiziunii B1 TV unde un grup de protestatari au scandat împotriva fostului președinte și l-au huiduit. ”Sunt derbedeii trimiși de Voiculescu.”, a declarat Traian Băsescu care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV.