Victor Ponta, despre planul PNL pentru alegeri anticipate: Totul e o gogoaşă

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că nu crede în planul PNL de a organiza alegeri anticipate. Totodată, şeful guvernului a catalogat planul ca fiind drept o "gogoaşă" şi că, de fapt, PNL nu vrea să-i păcălească pe oameni. În plus, premierul a declarat despre Traian Băsescu că "încă nu a plătit cu adevărat pentru relele făcute României atât politic, cât şi penal".

06 apr. 2015, 17:40
Victor Ponta, despre planul PNL pentru alegeri anticipate: Totul e o gogoaşă

Premierul Victor Ponta a catalogat planul PNL pentru alegeri anticipate ca fiind o „gogoaşă”.

„Vă spun foarte direct: când au fost alegeri anticipate în România, din 1989 până acum? E foarte bine dacă PNL își face un program de guvernare și pregătește oamenii şi participă la alegeri în 2016 cu un program. E un lucru normal și democratic (…) Dacă am face anticipate pentru Parlament, le-am face pe legea actuală, şi atunci toată discuţia că schimbăm modul de alegere al Parlamentului, al Consiliilor Judeţene, ar fi o păcăleală. Ori eu nu cred că PNL vrea să păcălească oamenii (…) Deci toată discuția asta cu anticipate e o gogoașă„, a declarat Victor Ponta în emisiunea „Ultima oră”, la România TV.

Citeşte şi: Victor Ponta despre planul PNL pentru alegeri anticipate:Totul e o gogoaşă.Ce a declarat despre Traian Băsescu

Totodată, întrebat despre faptul că Traian Băsescu a declarat că nici premierul şi nici actualul preşedinte nu-l vor în politică, Victor Ponta a precizat: „Cred că Traian Băsescu nu a plătit cu adevărat pentru toate relele pe care le-a făcut României şi cred că trebuie să plătească. Şi aici mă refer atât politic, cât şi penal pentru că atunci când oamenii spun «dreptate până la capăt» nu se mulţumesc doar cu Elena Udrea”, a precizat premierul.