Băsescu: Fuziunea PNL-PDL nu se face, se va face fuziunea PDL-PMP

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la B1Tv, că fuziunea dintre liberali şi democrat-liberali nu va avea loc. Şeful statului a mai spus că va avea loc o fuziune, dar între PDL şi PMP.

09 sept. 2014, 19:12
Băsescu: Fuziunea PNL-PDL nu se face, se va face fuziunea PDL-PMP

De asemenea, Băsescu a mai spus că liberalii ar putea să-i părăsească pe democrat-liberali chiar dacă Klaus Iohannis câştigă sau nu alegerile.

„Liberalii au fost partidul care au trădat cel mai mult PDL. După ce le-am dat premierul, s-au pupat imediat cu PSD. Vasile Blaga se simte bine alături de PSD. Eu nu am încredere în aceşti oameni. Blaga a fost aproape de mine cât am avut mari succese. Nu cred că Blaga nu se gândeşte la ce se întâmplă a doua zi după ce iese Iohannis preşedinte, îi părăsesc liberalii. Şi dacă va câştiga Iohannis şi dacă nu va câştiga, fuziunea PNL-PDL nu se face, se face fuziunea PDL-PMP. Blaga trebuia să lase PNL să se ducă cu candidatul Grivco. Blaga trebuia să adune PDL, PMP, ţărăniştii, Forţa Civică, acestea aveau o structură mult mai bună decât PNL”, a declarat Traian Băsescu.