Băsescu: Guvernul Ponta poate fi Moş Crăciun. Îmi doresc ca Executivul să-şi realizeze promisiunile

Preşedintele Traian Băsescu, aflat în vacanţa la Predeal, a declarat jurnaliştilor că nu are niciun fel de griji şi că îşi doreşte ca noul Guvern să realizeze promisiunile făcute electoratului.

RomaniaTV.net
23 dec. 2012, 10:54
Băsescu: Guvernul Ponta poate fi Moş Crăciun. Îmi doresc ca Executivul să-şi realizeze promisiunile

„Din punct de vedere economic, este un an riscant. Din punct de vedere politic este un an care nu poate să ne pună probleme deoarece avem un parlament cu o majoritatea uriaşă şi un guvern cu susţinere populară şi parlamentară extraordinar de ridicată ceea e i va permite să-şi îndeplinească toate cele asumate în programul de guvernare. Cred că va fi un an formidabil pentru România dacă analizăm programul de guvernare„, a spus Traian Băsescu.

Întrebat ce îşi doreşte pentru 2013, şeful statului a declarat că cea mai mare dorinţă a sa este ca Guvernul Ponta II să ducă la îndeplinire ideile prezentate în campania electorală. „Îmi doresc cel mai mult ca guvernul să realizeze promisiunile şi ar fi o satisfacţie a mea ca ce nu s-a putut face datorită conjucturii guvernelor din partea dreptei. Sper ca ceea ce ei au promis să se facă pentru ca românii să fie fericiţi o dată cu îndeplinirea a ceea ce au promis”, a declarat Traian Băsescu la Predeal, aflându-se la volanul unui snowmobil.

De asemenea, interpelat de un jurnalist dacă pregăteşte surprize de Crăciun, Traian Băsescu a spus că el nu face surprize: „Surprize face Moş Crăciun, iar Guvernul poate fi Moş Crăciun să facă surprize plăcute, daruri„.

Întrebat ce îşi doreşte de Crăciun, Traian Băsescu a răspuns că îşi doreşte linişte: „Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, şi la marea majoritate parlamentară”.