Băsescu ironizează jurnaliştii: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic? VIDEO

Publicat: Vineri, 24 Mai 2013 12:35 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2013 14:00 // Sursa: RTV.net

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: "Rahova, Jilava, nimic?", iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: "Lasă!".

Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: "Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?".

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns "Lasă!" şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Gigi Becali se află, de luni seară, în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare. După cele 21 de zile de carantină regulamentare, Gigi Becali va fi un deţinut la fel ca toţi ceilalţi şi, chiar dacă va avea un regim de detenţie semideschis, el nu va beneficia de un tratament preferenţial în Penitenciarul Rahova.

Citeşte şi Becali: Rog un minim de eleganţă şi respect. Să nu vină cu mascaţi şi circ. Mă prezint singur

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 12:46
...Rog un minim de eleganţă şi respect. Să nu vină cu mascaţi şi circ. Mă prezint singur Source Article from http://www.rtv.net/basescu-ironizeaza-jurnalistii-cu-ce-va-ocupati-azi-rahova-jilava-nimic_81163.html ...
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H