Băsescu le cere românilor să îi scrie pe e-mail despre desemnarea premierului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că românii îi pot scrie pe adresa sa de e-mail, pe care a ţinut să o comunice din nou public, [email protected], despre profilul premierului pe care şi-l doresc în urma alegerilor parlamentare de duminică.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 16:49
Băsescu le cere românilor să îi scrie pe e-mail despre desemnarea premierului

Preşedintele a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă mai multe trăsături ale profilul premierului pe care şi-l doreşte pentru România. Traian Băsescu a dat de înţeles că aşteaptă sprijin din mediul politic, dar şi de la populaţie privind această problemă.

„Aş trece la profilul primului-ministru şi nu fac niciun secret. Nu întâmplător spun acest lucru înainte de ziua alegerilor, pentru că între timp cu certitudine o să am şi ecourile atât din mediul politic, cât şi de la populaţie, căreia îi transmit din noua adresa mea de mail: [email protected], a declarat preşedintele.

Acesta a considerat necesar să precizeze că adresa sa de e-mail are terminaţia în limba engleză deoarece domeniile de Internet în limba română „preşedinte” sau „preşedintele” nu mai erau disponibile în acel moment.