Băsescu le mulţumeşte notarilor pentru ceea ce fac pentru România

Preşedintele Traian Băsescu le-a mulţumit, sâmbătă, notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege, precizând că aceştia asigură un climat social corect şi menţionând că are un copil care face această meserie şi că l-a suprins maturitatea la care a trebuit să ajungă repede.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 09:54
Băsescu le mulţumeşte notarilor pentru ceea ce fac pentru România

„Nu ascund, am un copil care face meseria dumneavoastră şi m-a surprins maturitatea la care a trebuit să ajungă repede pentru a ţine echilibru între lege şi interesele a două părţi care vin în faţa notarului”, le-a spus preşedintele Băsescu participanţilor la inaugurarea noului Centru de Conferinţe al Notariatului Român „Auditorium Pallady”, eveniment la care participă şi fiica sa cea mare, Ioana Băsescu.

Şeful statului a arătat că meseria de notar accelerează maturizarea unui om.

„Meseria de notar trebuie făcută de oameni cu multă experienţă, nu numai de oameni cu o bună experienţă a legii, dar şi cu o bună experienţă de viaţă”, a mai spus Băsescu.

El le-a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege, arătând că aceatsă contribuţie de 5% pe care cei 2.200 de notari au dat-o pentru ridicarea centrului de conferinţe a însemnat un sacrificiu, dar a fost făcut pentru cetăţeni.