Băsescu lui Ponta, despre ţinuta portocalie a Dacianei: Cumva e ultimul pedelist care a rămas? VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a glumit, luni seară, la finalul ceremoniei depunerii jurământului de către membrii Guvernului, pe seama ţinutei portocalii a Dacianei Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, întrebându-l pe acesta dacă nu cumva este ultimul pedelist rămas în Guvern.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 20:44
Băsescu lui Ponta, despre ţinuta portocalie a Dacianei: Cumva e ultimul pedelist care a rămas? VIDEO

„Şampanie nu e. Domnule prim-ministru, aveţi cumva idee, a mai rămas vreun pedelist, că văd o doamnă în portocaliu acolo? E ultimul?”, i s-a adresat Băsescu râzând premierului Ponta, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de către membrii noului Cabinet.

Şeful Guvernului nu i-a răspuns preşedintelui şi nici nu a zâmbit.

Ulterior, cei doi s-au apropiat unul de celălalt şi au dat mâna.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au asistat la depunerea jurământului de învestitură de către Cabinetul condus de preşedintele PSD. La eveniment a fost prezent, de asemenea, socrul lui Ponta, Ilie Sârbu, alături de parlamentari USL.

Daciana Sârbu a infirmat că preşedintele s-ar fi referit la ea. „Nu eram eu doamna în portocaliu, era o doamnă de presă care vorbea la telefon. Nu s-a uitat spre mine, se uita în altă parte. Cred că nu mă suspectează că aş fi pedelistă”, a declarat Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu a asistat, luni, şi la discursul susţinut de Victor Ponta în plenul Parlamentului, în care cerea votul de învestitură pentru Cabinetul său.