Băsescu: Nu mă păcălesc să cred că nemulţumiţi au fost doar cei care au ieşit în stradă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că "nu se păcăleşte" să creadă că nemulţumiţi au fost doar românii care au protestat în stradă, ci au fost "infinit mai mulţi nemulţumiţi".

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 19:04
Băsescu: Nu mă păcălesc să cred că nemulţumiţi au fost doar cei care au ieşit în stradă

„Eu înţeleg perfect costurile enorme pe care le-au plătit românii. Să ştiţi că nu mă păcălesc să cred că nemulţumiţi au fost doar cei câteva mii care au ieşit în stradă. Au fost infinit mai mulţi nemulţumiţi, care n-au ieşit în stradă dintr-un motiv sau altul. Deci sunt mult mai mulţi nemulţumiţi decât cei care au ieşit în stradă şi nemulţumirea este legată exact de aceste reduceri de venituri”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a mai spus că echilibrul bugetar stabilit în ultima perioadă nu trebuie anulat, indiferent de costurile politice.

„Vreau să ştiţi că acest echilibru pe care l-am stabilit, dată fiind situaţia internaţională, se poate răsturna foarte uşor. Şi atunci doi ani şi ceva în care românii au suferit îi aruncăm printr-un simplu act normativ, îi aruncăm pe fereastră şi pe urmă o luăm de la capăt. Or, acest lucru nu trebuie să se întâmple, indiferent care ar fi costurile politice”, a conchis şeful statului.