Băsescu nu renunţă la candidatură: „Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală”

Traian Băsescu, candidat PMP la Primăria Capitalei, a declarat că nu se va opri niciodată dintr-o cursă electorală. Fostul preşedinte a precizat si faptul că nu doreşte o alianţă cu PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 16:07
Băsescu nu renunţă la candidatură: „Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală”

„Această întrebare mă şi distrează. Nu doamnă, nu sunt geambaş de voturi, nu am de dat voturi, nu am de cumpărat voturi. Nu vând, nu cumpăr, iau. Câte voturi pot, iau. Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală. E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: Opreşte puţin!. Eu sunt avionul”, a declarat Traian Băsescu în cadrul conferinţei de presă de la sediul PMP.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi cere demisia lui Dacian Cioloş: „A lăsat clanurile să îşi facă de cap peste tot în ţara asta”

Traian Băsescu exlucude posibilitatea de a se alia cu PNL pentru alegerile parlamentare. Fostul preşedinte susţine că nu poate avea încredere în acest partid, deoarece ar fi trebuit să facă o alianţă pentru alegerile locale, însă nu s-a concretizat nimic.

„Exclud, doamnă, pe ăştia nu-i mai crede nimeni. Până cu şapte zile înainte de depunerea listelor am spus că facem alianţă. Cu şapte zile înainte a trebuit să ne întâlnim cu toţii. Hai să vedem care candidează, hai să vedem cum dăm nişte candidaţi mai buni, hai să vedem cum facem să nu ne facem de râs. Ne-au luat nepregătiţi. Noi eram pregătiţi să mergem cu listă comună la Primăria Capitalei, cu un candidat unic, dar parcă e mai bine, candidatul ăla, Nicuşor Dan, mai bine să îl susţină ei, nu noi”, a mai afirmat Băsescu.

De asemenea, în cadrul conferinţei de presă, Băsescu i-a cerut demisia lui Dacian Cioloş pentru felul în care a desfiinţat doi şi un sfert şi a lăsat clanurile să îşi facă de cap în ţară.

„Eu îi cer demisia lui Cioloş din politică pentru modul în care a desfiinţat doi şi un sfert şi a lăsat clanurile să îşi facă de cap peste tot în ţara asta. Ce demisie să mai ceri şi cine să vină, că ăştia guvernează cu linia a cincea din partid, pentru că primele patru s-au dus”, a afirmat Traian Băsescu.