Băsescu: O să aştept atât cât trebuie. Nu mă îngrijorează trucul amânării

Traian Băsescu a declarat vineri că nu-l îngrijorează amânarea cu 40 de zile stabilită de judecătorii Curţii Constituţionale, susţinând că PSD va face tot posibilul pentru a-l împiedica să se întoarcă la Cotroceni: "Sunt un preşedinte care nu convine majorităţii din parlament", a spus preşedintele suspendat, în faţa sediului său de campanie, acuzând jocurile pe care le-ar face guvernul.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 09:27
Băsescu: O să aştept atât cât trebuie. Nu mă îngrijorează trucul amânării

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, spune că amânarea unei decizii din partea Curţii Constituţionale pentru data de 12 septembrie nu îl îngrijorează, declarând că va aştepta „atât cât trebuie” verdictul judecătorilor.

Nu mă îngrijorează acest truc. Ponta spunea că referendumul a fost organizat extraordinar, a comunicat o cifră a electoratului la CCR şi apoi a trimis o scrisoare în care spunea că nu ştie câţi electori sunt în România. E fără precedent ceea ce se întâmplă. Oamenii ăştia nu au niciun fel de scrupule. Nu-i interesează ţara, ci Justiţia”, a declarat Băsescu, vineri, în faţa sediului său de campanie, adăugând că se aşteaptă la orice fel de amânare:

„Sunt un preşedinte care nu convine majorităţii din parlament. PSD va propune ca termen decembrie 2012 ca să se judece cazul. O să aştept atât cât trebuie”.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, vineri, că Traian Băsescu ar putea cere un termen mai scurt pentru pronunţarea Curţii Constituţionale.