Băsescu: Pozele cu Kovesi demontează minciuna „eu sunt Fecioara Maria şi niciodată nu m-am încurcat cu oameni politici”

Traian Băsescu susţine că dintre fotografiile care au apărut în spaţiul public prezentând politicieni alături de oameni din servicii secrete sunt importante doar trei, în toate trei apărând fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi. Băsescu susţine că cele trei fotografii „demontează o minciună” şi anume că Laura Kovesi nu s-a „încurcat” cu politicieni.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 19:42
Băsescu: Pozele cu Kovesi demontează minciuna „eu sunt Fecioara Maria şi niciodată nu m-am încurcat cu oameni politici”

„Singurele poze scoase care au avut valoare a fost cea a lui Ghiţă cu Kovesi în vie. La cramă. Este, acea fotografie a confirmat-o şi maestrul (Ion Cristoiu – n.r.) că a văzut-o. A fost confirmată, au văzut-o oameni şi au venit oameni serioşi şi au spus că au văzut-o. A doua ca importanţă a fost poza cu Kovesi la munte cu reprezentantul Secret Service-ului în România şi a  treia ca importanţă a fost cea Dragnea, Maior şi se vede Kovesi. De ce sunt importante? Că demontează o minciună a doamnei Kovesi că vezi Doamne eu sunt Fecioara Maria şi niciodată nu m-am încurcat cu oameni politici„, a afirmat Traian Băsescu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ştia despre întâlnirile dintre reprezentanţi ai serviciilor secrete şi oameni politici, fostul preşedinte spunea că avea cunoştinţă despre cele organizate de zilele de naştere ale şefilor din SRI sau cu ocazia Zilei Naţionale, dar că a refuzat să participe.

Traian Băsescu a mai spus: „Nu aş face un caz, dar şi asta ilustrează minciuna. Au fost băgaţi între oameni politici cât s-a putut”.