Băsescu: Premierul de la Grivco a dat o grea lovitură statului de drept pentru a-l servi pe turnătorul Voiculescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a taxat dur intervenţia lui Klaus Iohannis în disputa dintre ANAF şi trustul Intact.  "Premierul de la Grivco, prin atitudinea sa, a dat o grea lovitură statului de drept din dorinţa de a-şi servi partenerul, pe turnătorul Voiculescu, şi pentru a-şi asigura bunăvoinţă lui Gâdea, Badea & co", a subliniat Băsescu.

17 feb. 2016, 18:51
Băsescu: Premierul de la Grivco a dat o grea lovitură statului de drept pentru a-l servi pe turnătorul Voiculescu

Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-l pună la zid pe preşedintele Klaus Iohannis pentru intervenţia sa în scandalul dintre ANAF şi trustul Intact.

„Premierul de la Grivco, despre Antene:

“….. Cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative.”, ba mai mult “cred că se pot găsi soluţii convenabile”.

1. Domnul Iohannis minte ca şi anteniştii, nimeni nu a întrerupt emisia Antenelor.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis, despre cazul Antena 3: Această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită

2. Domnul Iohannis instigă la nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, care are putere de lege, împingând-o în derizoriul unui act administrativ.

3. Domnul Iohannis îl va apăra şi pe Mircea Băsescu, împotriva unei eventuale hotărâri judecătoreşti definitive, spunând că este doar un act administrativ care nu trebuie pus în aplicare? Va găsi şi pentru Mircea Băsescu o „soluţie convenabilă”?

Premierul de la Grivco, prin atitudinea sa, a dat o grea lovitură statului de drept din dorinţa de a-şi servi partenerul, pe turnătorul Voiculescu, şi pentru a-şi asigura bunăvoinţă lui Gâdea, Badea & co”, conchide Băsescu pe Facebook.