Băsescu rămâne supărat pe Arafat: Echipa de la Ministerul Sănătăţii este ezitantă VIDEO

Traian Băsescu a reluat atacul la adresa Ministerului Sănătăţii. În plus, a sugerat că cei din minister, inclusiv Raed Arafat, sunt parte a unei echipe ezitante.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 10:34
Băsescu rămâne supărat pe Arafat: Echipa de la Ministerul Sănătăţii este ezitantă VIDEO

În urma protestelor de stradă, în urmă cu aproape două luni, preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului retragerea proiectului care viza reforma din sistemul de Sănătate, însă tot nu este împăcat cu ideea renunţării la proiect. Mai mult, în interviul de la Pro TV şeful statului s-a arătat critic la adresa ministerului sănătăţii şi a secretarului de stat Raed Arafat.

Eu nu mai am de conciliat cu domnul doctor Arafat. Toată echipa de la Ministerul Sănătăţii este o echipă ezitantă şi sub presiunea moltor interese. De aceea a şi fost distrusă propunerea de dezbatere publică pe care Guvernul şi eu am făcut-o, pe un proiect de lege pe care ar fi putut în mod civilizat să fie dezbătut. Să spunem ce-i bine, ce-i rău, să-l îmbunătăţim. Reacţia celor interesaţi să nu se întâmple nimic în sănătate a fost atât de puternică, încât eu nu mai am ce să spun„, a spus şeful statului.