Băsescu reacţionează: N-avem nevoie de monitorizarea Comisiei Europene VIDEO

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat joi că România nu are nevoie de monitorizare la referendumul din 29 iulie. Băsescu a reacţionat astfel la anunţul liderului PES, Serghei Stanişev, potrivit căruia referendumul pentru demitere va fi monitorizat de către Comisia Europeană, pentru a elimina suspiciunile printr-o evaluare obiectivă. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 10:58
Băsescu reacţionează: N-avem nevoie de monitorizarea Comisiei Europene VIDEO

„Cred că nu avem nevoie de monitorizare. România este un stat stabil din punctul de vedere al funcţionării instituţiilor implicate în referendum şi nu avem nevoie de monitorizare. Cred că referendumul trebuie organizat după Constituţie”, a precizat preşedintele suspendat Traian Băsescu, în faţa sediului său de campanie.

Liderul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, a declarat joi, că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, scrie Mediafax.

Stanişev a amintit că au fost formulate suspiciuni legate de faptul că procedura de organizare a referendumului nu ar fi constituţională şi că oficialii europeni se vor asigura astfel că normele UE sunt respectate

„Nu va fi tolerată încălcarea niciunei reguli a Uniunii Europene şi a principiului statului de drept”, a spus Stanişev.