Băsescu risipeşte misterul tricourilor bleu. Le-a primit cadou de la o firmă britanică

Traian Băsescu spune că de la începutul campaniei pentru referendum a purtat cu precădere tricouri de culoare bleu pentru că a primit foarte multe de la o firmă din Marea Britanie după ce s-a afişat cu produsele acesteia în timpul campaniei din 2007.

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 19:28
Băsescu risipeşte misterul tricourilor bleu. Le-a primit cadou de la o firmă britanică

Preşedintele Băsescu a declarat vineri seara că secretul tricourilor sale bleu stă în faptul că îi place culoarea şi că are mai multe astfel de articole de vestimentaţie pe care le-a primit cadou după campania din anul 2007.

„Mie îmi place culoarea. Sunt mai multe. Unele de marcă, altele de nemarcă. Trebuie să vă spun că de la una din firme în campania referendumului din 2007, una din firme m-a văzut purtând tricoul de la ei şi am primit după campanie un set de cinci tricouri. E nepoliticos să refuzi, pentru că o firmă din Marea Britanie nu-ţi….”, a răspuns Băsescu întrebat fiind dacă e normal să accepte asemenea cadouri.

Preşedintele suspendat a afirmat la Digi 24 că istoria cu flacăra violet a pornit şi de la faptul că a purtat un pulover violet cu anchior. „Trebuie să vă spun că am micile mele superstiţii care vin din viaţa de marinar”, a spus Băsescu.