Băsescu s-a mutat în sediul de campanie VIDEO

La o oră după ce a părăsit Palatul Cotroceni, Traian Băsescu s-a instalat în sediul de campanie, un imobil aflat în apropierea clădirii care a găzduit campania pentru referendumul din 2007. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 09:51

Sediul se află în centrul Capitalei, pe strada Comăniţa nr. 9, în apropierea clădirii în care și-a avut sediul de campanie Traian Băsescu și la referendumul de demitere din 2007.

Potrivit România TV, la sediul de campanie, au fost prezenţi marţi, alături de Băsescu, europarlamentarul Traian Ungureanu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Oprea, Dorel Onaca, precum şi fostul ministru de Finanţe, Bogdan Drăgoi. 

În 2007, Băsescu a avut sediul de campanie pe Strada Vasile Lascăr, nr. 148.

Ziuanews.ro scrie că, în cursul zilei de sâmbătă, fiica cea mare a președintelui Băsescu, Ioana, însoțită de Dorel Onaca, s-a deplasat în strada Vasile Lascăr numărul 148, însă familia Toader, proprietară a imobilului, a refuzat să le pună mai pună casa la dispoziție.

Potrivit sursei citate, Gabriel Răzvan Toader a fost tras pe linie moartă, după ce Băsescu și-a recâștigat funcția. Ulterior, Toader a trecut la PNL. Gabriel Răzvan Toader a refuzat să comenteze situația, dar a confirmat tentativa PDL-istilor de a renegocia contractul de „închiriere” al vilei norocoase.

Traian Băsescu a părăsit marți Palatul Cotroceni, după ce i-a predat lui Crin Antonescu conducerea statului. Preluarea mandatului de preşedinte interimar a avut loc în mai puţin de jumătate de oră, fără ceremonie şi fără accesul presei.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, şi-a dat demisia de la Cotroceni pentru a lucra la campania lui Băsescu pentru referendumul din 29 iulie.