Băsescu se mută într-un penthouse de 550.000 de euro din cartierul Domenii. Cui aparţine complexul de locuinţe în care se află apartamentul

Traian Băsescu şi-a achiziţionat un penthouse de 550.000 de euro în cartierul Domenii, unde urmează să se mute după ce va părăsi vila de protocol din Gogol nr. 2

06 iun. 2022, 10:39

Băsescu se mută într-un penthouse aflat în ansamblul rezidenţial Arcadia Apartments, aparţinând lui Dan Şucu. Dezvoltatorul a anunţat că este foarte onorat de faptul că un fost preşedinte a ales să locuiască în complexul de locuinţe ridicat de el.

Băsescu se mută într-un penthouse de lux, aflat într-un complex de locuinţe ce-i aparţine lui Dan Şucu

Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul„, anunță reprezentanţii Arcadia Apartments.

Citeste si Traian Băsescu şi-a pierdut cel mai bun prieten, căţelul Corcodel: „Eu de-asta sunt supărat, nu de mutat”

Motivul pentru care Băsescu nu a respectat termenul de părăsire a vilei de protocol

Traian Băsescu a avut termen doar până pe 1 iunie să părăsească vila de protocol din Gogol nr. 2, potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat. A amânat, însă, mutarea pe motiv că locuinţa cumpărată de el nu este mobilată şi nu poate preda vila de protocol cu toate lucrurile lui lăsate acolo. Ulterior, RAPPS-ul i-a mai dat 5 zile ca să elibereze vila de protocol.

Fostul șef de stat a pierdut dreptul de ședere locuinţa RAPPS după ce ÎCCJ a decis că a colaborat cu Securitatea. Traian Băsescu a explicat, pentru România Tv, că nu se pune problema să fie evacuat și că avea tot dreptul să prelungească șederea la vila de protocol până când venea hotărârea judecătorească. La 1 iunie, termenul la care ar fi trebuit să părăsească locuinţa din Gogol, el nu avea decât o notificare venită de la RAPPS, care nu are valoare de hotărâre judecătorească.

Citeste si „Pisicuţul” Victor Ponta a răbufnit: Mă bucur de ce i s-a întâmplat. Băsescu culege ce a semănat