Băsescu: Sunt un politician imposibil aflat într-o misiune imposibilă VIDEO

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, luni, la o întâlnire cu jurnalişti din Republica Moldova, că se află într-o misiune imposibilă, aceea de a fi revalidat în funcţie, dar este "un politician imposibil" şi nu se lasă până nu vede că a pierdut.
Romania TV
16 iul. 2012, 11:32
Băsescu: Sunt un politician imposibil aflat într-o misiune imposibilă VIDEO

„Este o misiune imposibilă (încercarea de a câştiga referendumul de demitere – n.r.), dar şi eu sunt un politician imposibil. Nu mă las până nu văd că am pierdut. (…) Mă îndoiesc că românii îşi vor da preşedintele pentru hoţii din Parlament”, le-a spus preşedintele suspendat Traian Băsescu jurnaliştilor moldoveni.

„Faptul că am reuşit să izolez justiţia de influenţă politică a făcut ca partidele să reacţioneze. Au reacţionat într-un moment foarte nepotrivit pentru mine, pentru că sunt un preşedinte cu o popularitate erodată, de criză şi de cei opt ani de mandat”, a mai spus preşedintele suspendat.

Traian Băsescu a afirmat că „solidaritatea hoţilor” s-a manifestat, prin suspendarea sa în Parlament, în momentul în care oameni importanţi precum Sorin Ovidiu Vîntu, Corneliu Iacobov sau Adrian Năstase au fost condamnaţi şi încarceraţi.

Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că obiectivul său este ca la referendum să obţină cu un vot mai mult pentru rămânerea în funcţie decât pentru demitere, spunând că nu vrea să rămână şef al statului „la masa verde”. Băsescu a mai spus că dacă va fi invalidat la referendum, după opt ani de mandat, îşi va lua mapa şi se va retrage la viaţa sa.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a spus, la TVR, că pentru el nu este relevant pragul de prezenţă la referendumul pentru demitere, precizând că obiectivul său este să obţină „cu un vot în plus” împotriva demiterii decât cele pentru demitere.

„Eu am obligaţia să stau în faţa românilor (…) Pentru mine nu este, eu am alt obiectiv, obiectivul meu este să fiu vertical în faţa românilor (…) Obiectivul meu este să obţin mai multe voturi cu «Nu», pentru nedistituirea preşedintelui, decât voturi cu «Da». Eu nu sunt un om care să mă ascundă sub un prag”, a spus Băsescu, citat de Mediafax.

El a mai afirmat că nu vrea să rămână în funcţie „la masa verde”: „Nu vreau să rămân în funcţie la masa verde, la Liga lui Mitică merge. (…) Acolo merge să câştigi la masa verde”.

Băsescu a mai spus că dacă va fi invalidat la referendum, după opt ani de mandat, îşi va lua mapa şi se va retrage la viaţa sa.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să dormi mai bine: „Se face foarte simplu”
Capital.ro
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că este INTERZIS
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Regula obligatorie pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Detaliul este absolut esențial
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'