Băsescu, atac extrem: Ţeparul ordinar de Teleorman a convocat sesiunea şi şi-a delegat atribuţiile lacheului Iordache din laşitate

Publicat: Luni, 07 August 2017 23:14 // Actualizat: Luni, 07 August 2017 23:15 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Traian Băsescu îl acuză pe Liviu Dragnea, pe care-l numeşte ”ţepar de Teleorman”, că a convocat sesiunea extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor de urgenţă care ”vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg” şi că, din laşitate, i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe durata sesiunii ”lacheului” Florin Iordache.

Ţeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar «păcăliciul» de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program. Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut”, a scris, luni, pe Facebook, Traian Băsescu.

Un alt reproş pe care i-l aduce preşedintele PMP lui Dragnea este faptul că nu a avut curajul să prezideze lucrările Camerei în această sesiune extraordinară.

”Pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache. În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, a mai scris Băsescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a delegat atribuţiile sale lui Florin Iordache pe perioada 8-11 august, perioadă în care Parlamentul se va afla în sesiune extraordinară. ”În perioada 8-11 august 2017, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, se arată în decizia publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Camera Deputaţilor şi Senatul vor fi convocate în sesiune extraordinară, începând de marţi, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizaţiile pentru creşterea copilului şi salariile poliţiştilor.

Anunţul a fost făcut de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei de coaliţiei de luni.

Marţi, de la ora 11.00, va avea loc şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, urmată de o şedinţă de plen. Senatul va fi convocat la ora 14.00, când este programată şedinţa BP.

Sesiunea extraordinară este necesară pentru ca OUG-urile adoptate vineri de Guvern să poată intra în vigoare, ele depinzând de depunerea lor în Parlament.

Prima încercare de convocare a acestei sesiuni a avut loc săptămâna trecută, însă ea a fost amânată, fără a fi oferite explicaţii.

Guvernul a adoptat, vineri, o OUG prin care se plafonează pensiile speciale, care nu mai pot depăşi valoarea salariilor aflate în plată în baza cărora s-a calculat pensia, şi o OUG privind plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la 8.500 lei, precum şi o OUG prin care au fost mărite salariile poliţiştilor cu 10% şi cu 15% salariile personalului civil din instituţiile de siguranţă naţională.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
08 aug 19:40
Răspunde | Votează email 0 email
maria
Tepar ordinar mai mare care tine??? Pirat chior si hraparet?? O sa aduca Dragnea saracie ca a plafonat pensiile nesimtite aprobate de tine minciunos ordinar? Asta o sa aducca saracie romanilor jefuitor de tara ce esti mai Basescu? Nu ti e rusine sa vorbesti golan ordinar care ai taiat salariile romanilor cu o patrime!! Aroganta fara de margini!
08 aug 13:48
Răspunde | Votează email -1 email
GIGI
Basescu sadeael un exemplu si sa renunte la pensia speciala de 75 % din salariu de presedinte.... sa o treaca pe contributivitea !!??
08 aug 00:35
Răspunde | Votează email 2 email
Ha ! HA ! HA !
Mai mare tepar (extra0ordinar ca basescu nu exista in politica romaneasca . El promitea tepe in piata Victoriei ? Pai chiar le-a dat romanasilor manelisti care l-au votat in doua randuri .
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H