Băsescu: Un număr mare de firme şi persoane apar atât în dosarul Microsoft, cât şi în dosarul EADS

Publicat: Joi, 30 Octombrie 2014 23:24 // Actualizat: Joi, 30 Octombrie 2014 23:24 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, pentru B1 TV, că din informaţiile pe care le-a primit până acum rezultă că o serie de informaţii şi persoane care sunt implicate în dosarul Microsoft apar şi în derularea contractului încheiat între statul român şi EADS.

Foto: ghimpele.ro

Şeful statului a precizat că o a primit o serie de informări la Cotroceni legate de contractul cu EADS şi că subiectul securizării frontierelor prin contractul cu EADS a fost discutat inclusiv în CSAT. "Am văzut chiar legături cu dosarul Microsoft. Un număr important de firme şi persoane sunt în ambele dosare. Nu-mi imaginez că acele firme şi persoane şi-au schimbat năravurile, dar nu ştiu în ce stadiul e dosarul de la Parchet. Ştiu doar că SRI a sesizat DNA", a declarat Traian Băsescu.

El a precizat că instrumentarea acestor dosare este foarte dificilă în condiţiile în care este nevoie de colaborarea cu organele de anchetă din alte ţări. "Şi Microsoft şi EADS depind mult de nişte comisii rogatorii care se formează după nişte reguli. Nu poate merge un procuror român să ancheteze în Germania, de exemplu", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a dat un singur nume al unei persoane ce este implicată în ambele dosare, anume cel al lui Doru Boştină. "La Loteria e foarte interesant, avocatul ăsta, Boştină, se plimbă peste tot, e şi la Intrarom, şi la EADS, şi la Microsoft, e un avocat interesant, prinde numai asistenţă la dosare mari", a spus Băsescu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Traian Băsescu Traian Băsescu dosarul Microsoft Traian Băsescu EADS
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 ian 11:19
...important de firme şi persoane’ apar atât în acest dosar, cât şi în dosarul Microsoft. CITEŞTE ŞI Băsescu: Un număr mare de firme şi persoane apar atât în dosarul Microsoft, cât şi în dosarul EADS De asemenea, el a afirmat că dosarul EADS nu va...
31 oct 00:02
...de informaţii şi persoane care sunt implicate în dosarul Microsoft apar şi în derularea contractului Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H