Băsescu va încasa subvenţii anuale de aproape 50.000 de euro pentru terenul din Călăraşi

Traian Băsescu va încasa subvenţii anuale de aproape 50.000 de euro pentru terenul din Călăraşi. Pe lângă asta, dacă ar continua să cultive grâu si orz pe teren, ar obţine şi un profit frumuşel de 44.000 euro pe an. Aşasar, în doar 15 ani, familia Băsescu ar putea să recupereze investiţia făcută pentru achiziţionarea terenului, adică 1,3 milioane de euro.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 13:30
Băsescu va încasa subvenţii anuale de aproape 50.000 de euro pentru terenul din Călăraşi

Familia lui Traian Băsescu primeşte bani frumoşi de pe urma terenului de 290 de euro cumpărat de Ioana. Potrivit România TV, doar subvenţiile anuale ajung la preţul unei garsoniere din Bucureşti. Asta în condiţiile în care nici ratele pe care le plăteşte nu sunt de ignorat.

„Destul de scump leasingul, nu-l puteam duce având în vedere că trebuie plătite şi ratele lunare care nu sunt mici sunt peste 30.000 lei pe lună”, a declarat Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Băsescu: Sunt un mic horticultor, am pus câteva straturi de legume. Roşiile pe care le-am pus s-au făcut VIDEO

Dacă ne luăm după calculele specialiştilor, profitul anual al lui Băsescu, dacă ar continua să cultive grâu şi orz pe teren, aşa cum se întâmplă şi acum, ar fi unul de 44.000 de euro. Plus subvenţiile, 90.000 de euro. În 15 ani, familia şefului statului va avea astfel creditul plătit integral.

„Cu salariul unui preşedinte nu poţi să cumperi să obţii un credit prin care să cumperi 291 de ha de pământ. Îmi doresc mult ca în foarte scurt timp să reuşesc să-l trec pe numele meu pentru că eu vreau să fiu fermier, v-am anunţat de multă vreme că îmi dorec acest lucru”, a mai spus şeful statului.