Băsescu, victima jurnaliştilor. FARSA care i-a fost făcută pe vremea când era primar VIDEO

Traian Băsescu şi-a sărbătorit, anul acesta, ziua de naştere la Sinaia, unde mai mulţi lideri PDL au venit să îl felicite. Pe vremea când era primar al Capitalei, chiar de ziua lui, preşedintele a fost protagonistul unei farse puse la cale de jurnaliştii de la Antena 1.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 08:30
Băsescu, victima jurnaliştilor. FARSA care i-a fost făcută pe vremea când era primar VIDEO

Capcana pentru Băsescu a fost întinsă chiar în biroul acestuia din Primăria Capitalei. La scurt timp după ce intră în birou, sună telefonul, care probabil îl informează pe primarul Traian Băsescu că o jurnalistă doreşte să îi ia un interviu. Jurnalista intră în birou. Este tânără, elegantă, dar teribil de emoţionată.

„Pentru mine este o onoare să vă iau interviu şi trebuie să recunosc că eu personal sunt foarte emoţionată. Mi-am dorit întotdeauna să vă cunosc”, spune tânăra cu o voce gâtuită de emoţie.

Tânăra jurnalistă încearcă să lege un început de interviu aşa că îşi caută cu disperarea reportofonul în geantă. Ghinionul face să nu îl găsească. Îşi scapă tot conţinutul genţii pe jos. Disperată, se pune în genunchi pe podea pentru a strânge lucruile împrăştiate. În acelaşi timp îşi cere scuze.

Băsescu intră la idei. „Aţi consumat ceva alcool înainte să veniţi la mine?”, o întreabă primarul. Deşi o roagă politicos să ia loc, Traian Băsescu cere să vină doi agenţi de pază care să o însoţească afară pe tânăra jurnalistă. „Domnişoară v-aş ajuta dacă n-ar fi antecedentele publice, dar o să aflu că v-am violat dacă dau să vă ajut. Luaţi loc, o să pun un gardian să le strângă”, spune Băsescu circumspect.

Surpriza cea mare vine însă abia când agenţii o însoţesc pe tânără spre ieşire. Acesta este momentul în care Băsescu află că totul a fost o farsă. Traian Băsescu, amuzat de gluma jurnaliştilor, concluzionează: „Sunteţi o gaşcă de ticăloşi”.