Băsescu, vizitat de o delegaţie de marinari la sediul de campanie VIDEO

Traian Băsescu este susţinut de foştii colegi de breaslă. Preşedintele suspendat a fost vizitat, vineri, la sediul său de campanie de un grup de marinari. Foştii colegi de facultate au sosit la sediul său de campanie pentru a-l încuraja. Preşedintele suspendat a spus în mai multe rânduri că, dacă nu va mai fi preşedinte, se va întoarce pe navă.

RomaniaTV.net
13 iul. 2012, 10:15
Băsescu, vizitat de o delegaţie de marinari la sediul de campanie VIDEO

Mai mulţi foşti colegi de facultate ai lui Traian Băsescu au fost prezenţi vineri la sediul de campanie al acestuia pentru o scurtă întâlnire, preşedintele suspendat declarând că întrunirea de promoţie de anul acesta o va organiza, ca şi până acum, la Neptun.

Întrebat dacă marinarii au venit pentru un miting de susţinere Băsescu a negat. „Nu mă, pur şi simplu m-au vizitat, mă încurajează. Ei mă susţin”, a declarat Traian Băsescu precizând că foştii colegi nu au fost invitaţi, ci au venit din propria iniţiativă.

Întrebat de cât timp au loc aceste întruniri informale, Băsescu a răspuns că din 2011.

„De anul trecut, de la întâlnirea de promoţie, dar ei sunt în ţară nu sunt printre cei plecaţi. Pentru întâlnirea de promoţie cam toţi încearcă să-şi potrivească sosirea în ţară sau concediul pentru momentul ăsta”, a spus Băsescu, citat de Mediafax.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Anul trecut, la sfârsitul lunii august, Traian Băsescu a sărbătorit cu foştii sãi colegi de la Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân” 35 de ani de la absolvirea acestei unităţi de învăţământ. Întâlnirea a avut loc la vila de protocol de la Neptun.

De altfel, de când a devenit preşedinte, Traian ãsescu s-a întâlnit în fiecare vară, la Neptun, cu foştii săi colegi de facultate.