Basmul lui Petre Ispirescu, explicat într-un mod SCANDALOS de o profesoară din Bistriţa

O profesoară de la Colegiul Național "Liviu Rebreanu" din Bistriţa le-a oferit o explicaţie "colorată" elevilor săi referitoare la relaţia de iubire dintre fata de împărat şi fiul văduvei din basmul lui Petre Ispirescu.

25 nov. 2020, 14:47
Basmul lui Petre Ispirescu, explicat într-un mod SCANDALOS de o profesoară din Bistriţa
O profesoară din Bistriţa explică basmul lui Petre Ispirescu într-un mod mai colorat

Basmul lui Petre ispirescu, explicat într-un mod unic de o profesoară din Bistriţa. „Fata de împărat și fiul văduvei” este un basm opţional pe care unii profesori de Limba și Literatura Română îl studiază în locul basmului ”Harap Alb”.

Daniela Fulga, profesoară la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, este unul dintre dascălii care au ales să le predea elevilor basmul cult „Fata de împărat şi fiul văduvei”.

În cadrul cursului online, unul dintre elevi nu a înțeles intriga basmului. Profesoara de Limba și Literatura Română a ales o exprimare mai „colorată” pentru a explica relația dintre fata de împărat și fiul văduvei.

Basmul lui Petre ispirescu, explicat într-un mod unic de o profesoară din Bistriţa. Ce spune despre relaţia dintre fata de împărat şi fiul văduvei

„Este relația de iubire, mă…! Este între o fată de domnitor, fata președintelui, se F**E cu … cu unu care vinde baraboi în piață”, a explicat profesoara elevilor în cadrul cursului online.

Explicația a fost atât de „savurată” și de apreciată de elevi încât au dorit să o împărtășească și cu alții care au dificultăți la acest capitol.

Citeşte şi Profesoară de la Universitatea de Medicina din Bucureşti, suspendată şi cercetată disciplinar după ce şi-a umilit studenţii la cursuri

 O profesoară de la Medicină a devenit virală pe Internet: „Vă pretind sa mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam”

Mihaela Mădălina Adam, profesoară la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, a ajuns virală pe Internet după ce a fost filmată în timp ce încerca să le impusă elevilor cum să i se adreseze.

Video-ul realizat de unul dintre studenţi, în care apare conversaţia dintre medicul Mădălina Adam şi studenţii, a fost postat pe Youtube.

„Va pretind, din acest moment, celor doua grupe, sau cel putin celor care nu vor sa se injoseasca, sa ma numiti „doamna doctor Madalina Adam”. Vreau sa vad daca s-a retinut„, spune cadrul didactic.

Ulterior, când o studentă o numeşte „doamna doctor Madalina Adam„, ea cere să fie numită „doamna doctor Adam„. „Sunt de doua ori doctor si nu stau sa imi insir toate prenumele cu voi„, spune medicul în acelaşi video publicat online.

Apoi, când un alt student spune că i s-ar adresa pe stradă cu titulatura „doamna doctor Madalina Adam„, aceasta spune: „Aici gresesti profund si sunt foarte jignita”.