Profesoară de la Universitatea de Medicina din Bucureşti, suspendată şi cercetată disciplinar după ce şi-a umilit studenţii la cursuri

Profesoara de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, care apare într-o înregistrare audio în timp ce-şi umileşte şi jigneşte studenţii în timpul unui curs online, a fost suspendată din activitate şi va fi cercetată disciplinar. 

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 17:31

Mihaela Mădălina Adam, profesoară la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, a ajuns virală pe Internet după ce a fost înregistrată în timp ce încerca să le impusă elevilor cum să i se adreseze.

Va pretind, din acest moment, celor doua grupe, sau cel putin celor care nu vor sa se injoseasca, sa ma numiti „doamna doctor Madalina Adam”. Vreau sa vad daca s-a retinut„, spune cadrul didactic.

Ulterior, când o studentă o numeşte „doamna doctor Madalina Adam„, ea cere să fie numită „doamna doctor Adam„. „Sunt de doua ori doctor si nu stau sa imi insir toate prenumele cu voi„, spune medicul în acelaşi video publicat online.

Apoi, când un alt student spune că i s-ar adresa pe stradă cu titulatura „doamna doctor Madalina Adam„, aceasta spune: „Aici gresesti profund si sunt foarte jignita. Alta parere„.

În urma apariţiei înregistrării, rectorul UMF Viorel Jinga a anunţat, potrivit edupedu.ro, că Mihaela Mădălina Adam a fost suspendată din activitate și este supusă unei anchete interne a univesității.

loading...
Partenerii noștri