Bat clopote de NUNTĂ. Ce cuplu din showbiz se pregăteşte să-şi oficializeze relaţia

Chitaristul Marian Ionescu şi prezentatoarea de ştiri Octavia Geamănu au decis să-şi oficializeze deja relaţia, dovadă fiind faptul că au fost surprinşi admirând şi analizând îndelung o vitrină cu bijuterii. Iar cum Octavia poartă deja un inel de logodnă, probabil că îndrăgostiţii se află în căutarea verighetelor.

RomaniaTV.net
30 oct. 2013, 15:40

Relaţia dintre Marian Ionescu (50 de ani) şi Octavia Geamănu (30 de ani) nu mai este un secret pentru nimeni, iar cei doi nici nu se mai străduiesc să îşi ţină iubirea departe de ochii lumii. Recent, cei doi au fost surprinşi împreună într-un magazin de bijuterii, uitându-se, cel mai probabi, după verighete.

Dacă ar fi aşa, Octavia Geamănu ar fi prima femeie care îl face pe Marian Ionescu să-şi pună din nou pirostriile după 30 de ani. Liderul trupei Direcţia 5 a mai fost căsătorit cu Adriana, cu care are un fiu, Carmin, în vârstă de 29 de ani. Cei doi erau separaţi de mai multă vreme, dar au divorţat abia acum şase ani, când au reuşit să ajungă la un acord în privinţa termenilor despărţirii. Deşi divorţaţi, cei doi au continuat să locuiască sub acelaşi acoperiş până de curând, când drumurile li s-au despărţit definitiv.