Bat clopote de nuntă. Ce cuplu nou a apărut în showbiz

De când au fost văzuți luând masa la un restaurant, în urmă cu câteva săptămâni, au început să circule zvonurile privind o relație.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 12:02
Bat clopote de nuntă. Ce cuplu nou a apărut în showbiz

Dakota Johnson și Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, ar fi împreună, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.Zvonurile au luat amploare după ce fiica lui Melanie Griffith a fost văzută în backstage la recentul concert al trupei Coldplay din Buenos Aires. Un fan a surprins-o pe actriță stând alături de echipa tehnică la unul dintre concertele trupei, o imagine care a devenit virală pe internet și a care a atras atenția asupra posibilului nou cuplu.

De când s-a despărțit de Matthew Hitt, viața sentimentală a tinerei actrițe a fost foarte discretă. Același lucru s-a întâmplat și cu Chris Martin, care timp de zece ani a fost căsătorit cu celebra actriță americană Gwyneth Paltrow, cu care are doi copii.

Muzicianul a fost implicat recent într-o relație cu actrița britanică Annabelle Wallis, care, potrivit unor surse apropiate, s-ar fi încheiat. Au început să apară tot mai multe întrebări cu privire la neobișnuita prietenie dintre Dakota Johnson (28 de ani) și Cris Martis (40 de ani) și mulți îndrăznesc să creadă că ar putea fi vorba de ceva mai mult.

În octombrie cei doi au cinat împreună la un restaurant din Los Angeles și, potrivit revistei People, prezența Dakotei la concertul din Buenos Aires ar putea fi a doua întâlnire între ei. Cei doi trec printr-un moment foarte bun al carierei lor.

Chris Martin se află în plin turneu mondial „A head full of Dreams” cu trupa sa, în timp ce Dakota a devenit una dintre tinerele actrițe cele mai promițătoare. Dacă relația dintre cei doi se confirmă, vom asista la un nou cuplu de vedete de mare succes, încheie La Vanguardia în articolul publicat vineri.