BAT CLOPOTE DE NUNTĂ. Dani Oţil şi-a cerut iubita în căsătorie. Cum a făcut-o

BAT CLOPOTE DE NUNTĂ. Dani Oţil şi-a cerut iubita în căsătorie. 

09 ian. 2020, 08:08
BAT CLOPOTE DE NUNTĂ. Dani Oţil şi-a cerut iubita în căsătorie. Cum a făcut-o

Dani Oţil are gânduri de însurătoare și vrea să se așeze la casa lui, alături de aleasa inimii, frumoasa Gabriela Prisăcariu, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Dani Oţil şi-a pozat iubita goală în cadă şi a urcat poza, din greşeală, pe reţeaua de socializare FOTO

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au îndrăgostit nebunește și, de aici până la clopotele de nuntă nu a fost decât un pas. Dani Oțil s-a decis și nu mai este nici un dubiu! „Miss Funduleț” este femeia alături de care vrea să își petreacă restul zilelor și este singura care l-a făcut să se gândească la însurătoare și la o familie.

În ultima vreme cei doi au călătorit foarte mult, mai ales în America, iar de câteva zile de află în Tulum, acolo unde se răsfață sub soarele blând și petrec clipe de vis. Și ce ambient mai potrivit pentru a oferi frumoasa bijuterie decât peste hotare, dacă nu în Mexic?

Așadar, Dani Oțil și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Și cu siguranță a primit un răspuns pozitiv, pentru că cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela Prisăcariu, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar. „Gata e si ăsta pierdut, ca majoritatea dintre noi. Adio libertate”, a comentat un fan de pe Instagram, în mijlocul „ploii” de urări de „Casă de piatră”.

Sunt fericiți, se iubesc, și cu siguranță în cel mai scurt timp vor face declarații și despre mult-așteptata nuntă.