Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. Viitoarea mireasă a făcut anunţul

Se anunţă încă o nuntă în showbiz-ul românesc. Costin Mărculescu se căsătoreşte, iar anunţul a fost făcut chiar de iubita lui, Cristina, cu care locuieşte deja de două luni.

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 13:06

Viitoarea soţie a lui Costin Mărculescu este dansatoare, iar actorul a prezentat-o deja familiei sale.

„Suntem împreună de două luni, dar ne cunoaştem de un an. Ne-am mutat împreună de curând şi urmează să ne căsătorim! Îmi place Costin pentru că e simpatic şi avem multe în comun. Eu sunt dansatoare de profesie. Nu îi este ruşine cu mine, m-a prezentat familiei, m-a luat peste tot cu el, îmi face mereu cadouri, surprize, e foarte atent. Avem planuri de căsătorie dar nu anul acesta pentru că eu sunt prinsă în nişte proiecte şi nu am timp”, a declarat Cristina pentru CANCAN.RO.

Cristina afirmă că îşi doreşte şi un copil cu Costin Mărculescu. „Mai întâi să ne căsătorim, după copil, peste doi ani. Costin este foarte romantic, îmi pregăteşte cina mereu, pune lumânări pe pat, se poartă foarte atent, e diferit de alţi bărbaţi cu care am stat, îmi scrie pe pereţi tot felul de mesaje, că mă iubeşte, că sunt iubirea lui”, a precizat ea.


loading...