Bat clopote de nuntă la Survivor România 2023! Mai sunt doar câteva săptămâni până la evenimentul anului

Maria Constantin, fosta concurentă de la Survivor România 2023, se pregătește de nuntă. Cântăreața a anunțat că alesul inimii ei e Robert Stoica și e convinsă că nu se vor separa vreodată.

18 mai 2023, 09:55
Bat clopote de nuntă la Survivor România 2023! Mai sunt doar câteva săptămâni până la evenimentul anului

Bat clopote de nuntă la Survivor România 2023. Maria Constantin și Robert Stoica au o frumoasă poveste de dragoste care ține de mai bine de trei ani. După ce a avut un mariaj eșuat cu câțiva ani în urmă și a fost căsătorită și cu Marcel Toader, artista și-a găsit adevărata dragoste.

Interpreta de muzică populară, fostă concurentă la Survivor, nu mai are mult timp la dispoziție, așa că e pe ultima sută de metri cu pregătirile. Nunta mult așteptată va avea loc vara aceasta, iar Maria și-a ales deja rochia de mireasă. Designerul Florin Burescu e cel care se ocupă de ținuta ei de aproximativ 9.000 de euro pe care a făcut-o special pentru ea.

„Vreau să plătească soțul și nu aș vrea să îi spun acum ca să facă infarct înainte de nuntă. O să îi dau factura pe mail după nuntă sau în seara nunții. Cred că o să fie în jur de 9.000 de euro. Între 7.000 și 9.000 de euro. Altceva vreau să zic, este o rochie unicat, iar Maria este extraordinar de finuță și se vede lucrul acesta. Nu o să vedeți coroane cu diamante, așa cum vă așteptați. Atunci când zic diamante, mă refer la ceva finuț și delicat”, a declarat designerul Florin Burescu, potrivit revistei Ego.

Citește și Cât costă rochia de mireasă aleasă de Maria Constantin: ”Vreau să plătească soțul și nu i-aș spune acum, să nu facă infarct înainte de nuntă”

Maria Constantin spune că e vorba de o rochie ușoară, simplă, perfectă pentru genul de eveniment pe care îl organizează pe 4 august. Nunta se va ține la localul lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale.

„Este o rochie care are greutatea unui fulg. Consider că fiind o petrecere afară, tip garden party, așa cum am numit-o, garden party, nu nuntă, trebuie să fiu îmbrăcată cât mai lejer, să mă simt bine, să dansez, să mă distrez”, a completat artista.

Vica Blochina, fosta colegă a Mariei de la Survivor România, va fi domnișoară de onoare

Artista va avea mai multe domnișoare de onoare, iar una dintre ele este Vica Blochina.

El oricum știe rochia de mireasă. M-a văzut. Nu sunt o persoană superstițioasă. Mai am mici chestii, dar asta cu rochia de mireasă mi se pare o porcărie, sincer. Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia chiar în ziua nunții. (râde) Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este aproape gata.”, a conchis îndrăgita cântăreață.

Citește și Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră. Ce a făcut artista cu primii ei bani: „Era o sumă foarte mare”