Bat clopote de nuntă! Lavinia Pârva a primit verigheta de la Bănică jr

Relaţia lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva a ajuns la un alt nivel. Începută timid, în maximă discreţie - cei doi fiind deconspiraţi de paparazzi - povestea lor de iubire s-a dezvoltat şi mai discret, dar sigur. Astfel, acum, cei doi artişti par să se pregătească de nuntă.

13 mart. 2014, 08:56
Bat clopote de nuntă! Lavinia Pârva a primit verigheta de la Bănică jr

Informaţii despre logodna cu Lavinia au fost oferite cu foarte multă zgârcenie, recent, chiar de către Ştefan când, într-o emisiune televizată, a trasat unele indicii. „De câte ori iubesc, sunt logodit”, spunea el în urmă cu trei zile.

Însă, aşa cum a obişnuit, Ştefan Bănică a aruncat „bomba” atunci când a considerat el că este momentul. Fără a-i face concurenţă fostei soţii, Andreea Marin – care s-a căsătorit pe furiş cu turcul Tuncay, acesta anunţând pe Facebook oficializarea relaţiei cu „Zâna” -, Bănică a aşteptat momentul oportu,scrie libertatea.ro.

Nici Lavinia nu s-a grăbit să bată toba despre intenţiile serioase ale iubitului ei. Artista însă poartă în permanenţă o verighetă discretă, dovada palpabilă a dragostei pe care ea şi Ştefan şi-o poartă reciproc.

„Sunt logodiţi de mult timp, iar Lavinia poartă verigheta aceea pe deget de atunci. Nu se mai desparte de ea.”, a spus pentru Libertatea o sursă apropiată cuplului.

Dovada în acest sens a venit chiar aseară. Prezentă la evenimentul Atipic Beauty, o campanie al cărei scop este să aducă în atenţia publicului frumuseţea naturală, Lavinia a etalat, pe degetul inelar, o verighetă.

Laviniei îi este tare dragă micuţa bijuterie, astfel că, în timp ce cânta, o mai atingea din când în când, ca o mângâiere.