Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Artista se pregătește pentru marele eveniment

Alexandra Ungureanu este în culmea fericirii după ce și-a găsit jumătatea. De ceva timp, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de DJ Gojira, pe numele său real George Dorin Andreescu.

09 mart. 2023, 09:02
Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Artista se pregătește pentru marele eveniment
Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu

Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Alexandra Ungureanu are planuri mari în acest an. Artista a dezvăluit că își dorește să se căsătorească și să devină mamă.

Citiți și Alexandra Ungureanu are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul celebru din viaţa artistei

Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. De-a lungul timpului, artista a fost extrem de discretă și a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Deși, în urmă cu ceva timp, Alexandra Ungureanu susținea că are ghinion în dragoste, acum lucrurile stau cu totul altfel. Artista în vârstă de 41 de ani vrea să îmbrace rochia de mireasă și să aibă un copil.

„Planurile astea nu se schimbă așa de pe o lună pe alta și iarăși nu se întâmplă când am pus eu ceasul. Nu e ca și cum pui alarma de dimineață la 6:15 și mă apuc de treabă. Astea se fac în anumite contexte, când oamenii potriviți se adună, când mai iau și decizii împreună. Nu pot să zic că l-am luat pe unul de mână, că eu am hotărât și pentru el să fac asta. Trebuie să se întâmple. Evident e un focus, e o situație care simt că o să se întâmple cât de curând, sunt ok cu asta, o să vă zic la momentul potrivit. O să fie bine. La sfârșitul anului cred că lucrurile vor sta foarte bine pentru mine. Am un presentiment că o să fie anul meu”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru WOWbiz.

Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu

În urmă cu câțiva ani, părinții vedetei au fost diagnosticați, simultan, cu o boală gravă.

Mama și tatăl Alexandrei Ungureanu au fost diagnosticați cu cancer! Din păcate, tatăl vedetei a pierdut lupta cu boala, dar mama sa a luptat până la capăt și a reușit să treacă cu bine peste această experiență neplăcută. Alexandra Ungureanu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, după ce tatăl ei s-a stins din viață.

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata! Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu la podcast-ul ”Viața vedetelor”.

Mama artistei a aflat din timp de afecțiune, ceea ce a ajutat-o destul de mult: „Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancer de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari”.

Citiți și Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”