Bat clopotele de nuntă în familia Sterp. Iancu ar fi cerut-o de soție pe iubita lui, Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cuplu de ceva vreme, iar un detaliu a lăsat de înțeles că cei doi sunt pregătiți să facă următorul pas.

31 oct. 2022, 21:12
Bat clopotele de nuntă în familia Sterp. Iancu ar fi cerut-o de soție pe iubita lui, Denisa Coțolan

Iancu Sterp și iubita lui nu sunt de mult timp într-o relație, dar cei doi au ales să se mute împreună într-un apartament din Timișoara. O imagine postată de Denisa pe rețelele de socializare lasă de înțeles că aceștia s-ar fi logodit.

Cu doar o lună în urmă, sora lui Iancu Sterp, Geta, s-a măritat, tânărul fiind singurul dintre cei patru frați care a rămas necăsătorit. Bărbatul a discutat cu mama Geta care susține ca cei doi să oficializeze relația, iar acum, pare că acesta a ținut cont de sfaturile mamei sale.

Citește și: Gest impresionant al lui Culiţă Sterp. Cum ajută vedeta o mamă singură cu şase copii, care trăiesc în condiţii înfiorătoare GALERIE FOTO

Într-o fotografie postată recent de cei doi pe internet, aceștia apar într-un cadru romantic, noaptea, pe străzile din Timișoara. Denisa ține în mână un trandair roșu, iar pe deget are un inel pe care nu l-a mai afișat până acum.

Cuplul nu a lămurit încă ce se intâplă, însă fanii așteaptă cu sufeltul la gură vestea cea mare.

Denisa Coțolan, mesaj emoționant pentru Iancu Sterp

Recent, Iancu Sterp a împlinit 24 de ani, iar iubita lui a ținut să îi transmită un mesaj și, desigur, să îi facă o surpriză.  Tânăra a postat o fotgrafie cu cei doi de când erau în liceu, alături de o declarație de dragoste.

„La mulți ani fericiți și sănătoși, scumpul meu! Ești totul pentru mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine! Te iubesc din tot sufletul!”, a scris aceasta.

Citește și: Probleme mari în familia Sterp. Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal după ce a postat pe reţelele sociale o poză compromiţătoare