Gest impresionant al lui Culiţă Sterp. Cum ajută vedeta o mamă singură cu şase copii, care trăiesc în condiţii înfiorătoare GALERIE FOTO

Zilele acestea, Culiță Sterp a fost să o viziteze pe Albișoara, o mamă cu șase copii din Cavnic, care îi crește singură pe micuți, fete și băieți, în condiții inumane. Când a văzut cu ochii lui ce soartă grea are familia, le-a cerut imediat ajutorul fanilor, pe rețelele de socializare.

30 oct. 2022, 21:23

Culiță Sterp a trecut prin Cavnic, unde a găsit o familie care trăiește la limita subzistenței. Șase copilași, fără hăinuțe, fără încălțări, murdari, stau în condiții inimaginabile. Nu au nici măcar o casă, stau într-un cort și cu greu reușesc să supraviețuiască.

Mama celor mici, Albișoara, îi crește așa cum poate, dar are nevoie de sprijin pentru a le putea schimba soarta. Impresionat de ce a văzut, Culiță Sterp s-a decis să îi ajute, potrivit Cancan. A fost la Cavnic și le-a lăsat cele necesare, dar ar vrea să le facă o mare bucurie. Fanii au fost primii care au aflat planul manelistului.

”Dacă treceți prin Cavnic, opriți-vă la oamenii ăștia, vă rog eu. Ne-am oprit și noi, le-am lăsat câte ceva”, a spus Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Fostul preot Daniel Balaş explică ce se întâmplă atunci când părinţii îşi blestemă copiii: „Dumnezeu n-o să-i schimbe traiectoria în viaţă copilului, dar în mintea lui se instalează nişte programe”

Manelistul și-a rugat fanii să ia parte la demersul său de a strânge bani pentru a le putea construi o casă. Astfel, cei șase copii care trăiesc în condiții cumplite ar avea un adăpost decent. Unii urmăritori au donat deja, dar au fost şi mullte critici la adresa mamei copiilor, Albişoara.

Din 2 mii de comentarii văd doar câțiva pe care îi pot număra pe degete care au spus că sunt dispuși să ajute, restul doar știu să judece. Că de ce a făcut atâția copii, că de ce ajutăm ucrainenii, că de ce nu se sesizează Protecția Copilului … Așa suntem noi românii, așteptăm după unii și după alții în loc să plece schimbarea de la noi. Aveți si voi dreptate unii cu ce spuneți, dar copiii ăștia, săracii, n-au nici o vină. Mai bine îi ajutăm noi că, până îi ajută statul, mor de foame!”, a scris manelistul pe Facebook.

Citeşte şi: Mama Deliei a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”