Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Vancea! Vedeta și-a ales deja rochia de mireasă. ”Se potrivește foarte bine cu tatuajele”

Roxana Vancea este în culmea fericirii. La cinci ani de la cununia civilă cu Dragoș Paiu, vedeta urmează să îmbrace rochia de mireasă și să îi jure dragoste eternă tatălui copiilor săi în fața altarului.

09 feb. 2024, 13:17
Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Vancea! Vedeta și-a ales deja rochia de mireasă. ”Se potrivește foarte bine cu tatuajele”
Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Vancea! Vedeta și-a ales deja rochia de mireasă

Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Vancea! Vedeta și-a ales deja rochia de mireasă. Roxana Vancea nu a dezvăluit data marelui eveniment, însă a început deja pregătirile și și-a ales rochia de mireasă.

Citește și Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie. Ce s-a întâmplat între ea și soțul ei: „Ne-am certat”

Bat clopotele de nuntă pentru Roxana Vancea! Vedeta și-a ales deja rochia de mireasă

”Da, o sa ne și căsătorim religios în acest an, nu avem încă o dată, dar o să ne căsătorim anul acesta. Am profitat de această ocazie și am probat câteva rochii de mireasă, însă nu am ales una dintre rochiile pe care le-am și postat pe story”, a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vedeta a dezvăluit și care a fost cea mai mare teamă pe care a avut-o atunci când a mers să își caute rochia de mireasă.

”Mulți mi-au zis că mi-ar sta bine a doua, a treia, dar nu e niciuna dintre cele pe care l-am pozat. Când am ajuns am probat toate stilurile posibile, am probat absolut orice, am ales ceva mai de prințesică, dar care se și potrivește cu tatuajele mele că de asta mi-era teamă că nu va merge ceva așa de prințesă cu tatuajele, dar asta pe care am ales-o se potrivește foarte bine”, a mai spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea a afirmat că de obiceiurile și tradițiile de la cununia religioasă se va ocupa nașa sa, în care are foarte mare încredere.

”Trebuie să știe nașa, că eu nu știu nimic. Ea a mai nășit, sigur știe toate obiceiurile, eu nu am habar, nu am fost la nunți în biserică, am fost doar la petrecere direct. Am fost doar la o singură nuntă în biserică, la Anda Adam, unde am fost și domnișoară de onoare, dar n-am priceput așa ce se întâmplă în biserică, dar mă bazez pe nășică că știe ea ce și cum”, mai spune bruneta.

Întrebată de ce a amânat cununia religioasă, Roxana Vancea a răspuns: ”Noi după ce ne-am cununat civil a venit pandemia, după pandemie am rămas gravidă, după gravidă a venit copilul, iar acum că a mai crescut Zian puțin, că are doi ani și câteva luni, e puțin mai maleabil așa și ne putem mișca să organizăm totul”.

Citește și Roxana Vancea și-a luat copiii și a plecat de acasă! Soțul vedetei a rămas singur vara aceasta