Roxana Vancea și-a luat copiii și a plecat de acasă! Soțul vedetei a rămas singur vara aceasta

Roxana Vancea și-a luat băieții și a plecat departe de casă. Vara aceasta vedeta a decis să petreacă mai mult timp cu copii ei, la bunici, lăsându-și soțul singur.
Alina Costache
15 aug. 2023, 19:52
Roxana Vancea și-a luat copiii și a plecat de acasă! Soțul vedetei a rămas singur vara aceasta
Roxana Vancea și-a luat copii și a plecat de acasă! Soțul vedetei a rămas singur vara aceasta

Roxana Vancea și-a luat copii și a plecat de acasă! Roxana Vancea s-a săturat de canicula și aglomerația din Capitală așa că a decis să își ia băieții și să meargă la Târgu-Jiu, la țară, pentru ca micuții să aibă parte de o vacanță de neuitat alături de bunicii lor.

Citește și Roxana Vancea a plecat de acasă cu cei doi copii: „Dragoș nu este cu noi”

Roxana Vancea și-a luat copii și a plecat de acasă!

Deși se bucură de aer proaspăt și un peisaj de poveste, vedeta este extrem de mâhnită de faptul că soțul său, Dragoș, stă departe de ea și de copii.

“Copiiilor le place foarte mult la țară. Și mie îmi place foarte mult pentru că aici am copilărit și eu. Este zonă de munte, e mult mai răcoare decât în București. În plus aici au bunicii aici care îi răsfață nonstop. Am fost plecați în fiecare zi să facem activități. Am fost pe la Vâlcea, pe la Băile Olănești,  la o cabană superbă în Malaia, în Voineasa câteva zile.

Am mers la Sibiu la fermă de cerbi, am vizitat parcul tematic Povestea Calendarului, Arsenal Park. I-am dus pe copii și la salină la Ocnele Mari, la Căsuța răsturnată, la Castelul vrăjitoarelor, la Ecvestria Ranch unde poți să hrănești căluți și alte animale, la Râncă , pe Transalpina.

Am vizitat foarte multe locuri. Nici nu mai știu unde nu am fost. În fiecare zi au ceva de făcut, copiii nu au timp să se plictisească”, a povestit Roxana Vancea, pentru FANATIK.

Vedeta a mărturisit că băieții săi sunt extrem de fericiți, la țară, însă le e dor de tatăl lor, care a fost nevoit să rămână în București și să se ocupe de programările de la sală.

„Este greu fără tati, dar vorbim foarte mult pe video și vine în fiecare weekend la noi”, a spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea, secretul unui corp perfect

Roxana Vancea, secretul unui corp perfect. Pe vremea când devenea cunoscută, bruneta nu avea pătrăţele şi era mai „pufoasă”, aşa cum se descrie chiar ea. Recent, a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața ei, atunci când luase serios în greutate, din cauza unor tratamente hormonale.

Roxana a reușit să dea însă la fel de repede jos kilogramele în plus și spune că exercițiile cardio sunt principalul secret. Fără cardio este foarte dificil să slăbești într-un mod armonios. „Eram puțin mai pufoasă înainte. Dar aveam aceleași kilograme ca în prezent. Însă, atunci nu făceam sală și păream mai plinuță. Am făcut sport dintotdeauna. Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme. Însă, asta a durat doar un an până m-am reglat. Eu făceam sală și atunci, însă, din cauza problemelor nu se vedea.

Făceam foarte mult cardio fiindcă atunci când vrei să slăbești trebuie să faci cardio. Atunci retineam foarte multă apă. În momentul în care mi-am revenit am slăbit 4-5 kg într-o lună. Am ales un tratament homeopat„, a declarat Roxana Vancea, la Antena Stars.

Vedeta a recunoscut că atât pe timpul sarcinii, dar și de când a devenit mămică, a pus pe locul 2 sala. „Nu am făcut sport pe timpul sarcinii, pentru că am avut sarcina cu risc. Atunci am avut voie doar să merg. Mergeam în fiecare dimineață pe bandă. Nouă luni nu am făcut absolut nimic deoarece copilul este foarte lipicios și nu vreau să ratez niciun moment alături de el. Sunt foarte prezentă în viața lui. Nu vreau să lipsesc deloc”, a mai dezvăluit Roxana Vancea.

Citește și Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos: „6 zile pe săptămână”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!