Bat clopotele de nuntă. Semnele zodiacale care se vor căsători în 2023. Niciodată nu au fost atât de fericiți

Unele dintre semnele zodiacale vor ajunge în fața altarului în 2023. Totul se schimbă în bine pe plan amoros pentru acești nativi răsfățați de astre.

17 ian. 2023, 10:57
Bat clopotele de nuntă. Semnele zodiacale care se vor căsători în 2023. Niciodată nu au fost atât de fericiți
Semnele zodiacale care vor spune „Da!” în 2023

Anul 2023 va fi un an mai bun decât anii precedenți din punct de vedere sentimental pentru o parte dintre semnele zodiacale.

Semnele zodiacale care vor spune „DA!” în 2023

Taur

Nativii zodiei Taur își vor uni destinul cu persoana iubită chiar în sezonul rece și e posibil să plece departe pentru a face nunta într-un loc cu mult soare. Cu siguranță va avea loc o căsătorie în februarie sau octombrie. Aceștia vor fi bucuroși și abia așteaptă să facă pasul cel mare, mai ales pentru că persoana de lângă ei este perfectă pentru aceștia.

Citește și: Horoscop 2023. Top 3 semne zodiacale care vor avea mare succes în acest an

Gemeni

Gemenii vor cunoaște noi perspective. Dacă simt că au găsit persoana alături de care vor să își petreacă restul vieții, e timpul să facă pasul cel mare. E posibil ca luna mai să vină cu o surpriză uriașă. Nativii acestei zodii trebuie să fie pregătiți să spună „DA!”

Fecioară

Fecioarele vor avea un an plin de noi proiecte. Relația lor amoroasă cu persoana iubită va cunoaște o nouă față, iar acest lucru va aduce numai lucruri bune.

Chiar dacă există temeri la mijloc, dragostea va fi mai importantă decât orice. Totul va fi atât de intens încât Fecioarele vor accepta o cerere în căsătorie în martie, aprilie, mai sau octombrie.
Aceștia vor decide că e momentul să se unească pentru totdeauna cu partenerul.

Citește și: Semnele zodiacale care vor avea parte numai de fericire în 2023. Toată lumea va fi invidioasă pe ele

Balanță

În sfârșit, Balanțele vor fi împlinite în viața lor sentimentală. Vor găsi persoana potrivită care să le înțeleagă și care să își dorească să le fie alături pentru totdeauna. O nuntă ar putea avea loc în martie, iunie sau chiar septembrie.