Bat clopotele de nuntă! Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc anul acesta, iar evenimentul va avea loc în afara Capitalei

Theo Rose și Anghel Damian vor ajunge în fața altarului. Cei doi se vor căsători la vară, undeva în afara Bucureștiului.

14 ian. 2024, 10:48

În vara anului 2022, Theo Rose și Anghel Damian au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe străzile din Capitală. Ulterior, cei doi și-au asumat relația și, între timp, au devenit părinții unui băiețel, Sasha Ioan.

Potrivit surselor Cancan,Theo Rose și Anghel Damian au atins, tot mai des, subiectul căsătoriei. Au pus totul cap la cap și, în cele din urmă, au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să se cunune civil și religios la vară. Evenimentul ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere. Cântăreața este născută pe 8 august, iar viitorul ei soț pe 9 august.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Theo Rose. Cât de mare a crescut Sasha Ioan şi cu cine seamănă FOTO

Nunta va avea loc, potrivit sursei citate, în afara Bucureștiului. Va fi ceva intim și vor participa cțiva prieteni de-ai cuplului și familiile lor. Cât despre nași, Theo și Anghel încă nu sunt hotărâți. Aceștia ar avea trei variante, dar vor să ia o decizie corectă, așa că nu se grăbesc.

Până la căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se pregăresc de un sejur de lux. În aceste zile sunt foarte ocupați, pentru că se mută în propria lor casă, iar la finalul lunii, vor pleca la Dubai, într-o vacanță de o lună.

Citește și: Theo Rose, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Anghel Damian: „Este iubirea vieții mele. Ne-am făcut viața repede, am fost dați peste cap amândoi”

Chiar dacă au puțin timp liber, aceștia nu ratează nicio ocazie să iasă în oraș când se ivește o oprtunitate. Anul trecut, în noiembrie, au fost surprinși în club, unde s-au simțit minunat. S-au bucurat de clipele petrecute în doi, băiețelul lor fiind lăsat în grija bunicilor.

Ca proaspeți părinți, ne alegem cu grijă ieșirile, iar pe cea de zilele trecute nu aveam cum să o ratăm. Ne-am simțit bine și ne-am distrat până la o oră decentă, am plecat pe la 12 noaptea. Micuțul nostru a rămas în grija părinților noștri, care ne ajută enorm”, a declarat, la momentul respectiv, Anghel Damian.